DRASKOVIC OPTUZUJE KOSTUNICU I DJINDJICA

Izvor: B92

Petak, 18.08.2000.

14:36

Default images
Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Draskovic izjavio je da "zajednickih listi opozicije na lokalnom nivou nema iskljucivo zbog toga sto su njihovo formiranje zabranili Kostunica i Djindjic, na cemu im Milosevic mora biti zahvalan". "Narodu se podmecu neistine da samo jedinstveni predsednicki kandidat moze naterati Milosevica u drugi krug", rekao je Draskovic u intervjuu za sutrasnji Blic, cije izvode prenosi Sluzba SPO za informisanje. "Kada prodju izbori, opozicioni gradjani ce shvatiti koliko sam u pravu, shvatice i to da je Djindjicu i Kostunici jedini cilj bio da pobede Voju Mihajlovica i SPO, a ne Milosevica i SPS, sto su i javno saopstili", dodao je Draskovic, prenosi Beta. Na pitanje da li ce doci u Beograd i ukljuciti se u izbornu kampanju SPO, Draskovic je porucio da u Beograd ne moze, jer rezim ne zeli da Visem sudu u Podgorici isporuci, kako je rekao, teroriste koji su pokusali da ga ubiju 15. juna u Budvi. "Zasto ni jedan od lidera takozvane DOS nije javno protestvovao zbog toga?", zapitao je Draskovic. "Zasto ne traze hapsenje terorista, kako bih ja, kao i oni, mogao da putujem Srbijom, primam novinare i vodim kampanju? Zasto daju sasvim suprotne izjave, da je to bila moja privatna nesreca koju ne smem da koristim u politickoj borbi protiv rezima Slobodana Milosevica?" "Cak me optuzuju da radim za taj rezim, sto je vrhunac bescasca", zakljucio je Draskovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: