AKTIVISTI OTPORA OTVOREN POLICIJSKI DOSIJE

Izvor: B92

Petak, 18.08.2000.

22:18

Default images
Aktivista pokreta "Otpor" iz Vrnjacke Banje Aleksandar Ognjanovic izjavio je da je u petak ujutru bio na informativnom razgovoru u policijskoj stanici u Vrnjackoj Banji i da mu je otvoren policijski dosije. Ognjanovic je Beti kazao da je sam otisao u policijsku stanicu, posto mu je tako u cetvrtak uvece nalozila kraljevacka policija, koja ga je privela u toku rok-koncerta u Kraljevu. On je rekao da je u policijskoj stanici u Kraljevu zadrzan tri i po sata. Prema Ognjanovicevim recima, policija u Vrnjackoj Banji ispitivala ga je o aktivnostima "Otpora" i otvorila mu policijski dosije, nakon cega je pusten kuci.

U petak je i u centru Beograda priveden aktivista "Otpora" Miroslav Zekic ­ jer je na sebi imao majicu sa znakom "Otpora", receno je agenciji Beta u tom pokretu. Zeki­c je pusten nakon dvocasovnog zadrzavanja u SUP-u, posto mu je otvoren dosije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: