KOSTUNICA: KONACNI STAVOVI ZA DAN-DVA

Izvor: B92

Četvrtak, 17.08.2000.

17:36

Default images
Na sastanku lidera Demokratske opozicije Srbije u Beogradu bilo je reci o politickoj platformi opozicije, izbornoj kampanji i o utvrdjivanju stava o listama za Crnu Goru, ali o svemu ce se konacno znati za dan-dva, izjavio je novinarima predsednicki kandidat DOS-a Vojislav Kostunica u cetvrtak po zavrsetku sastanka. "Razgovori jos nisu okoncani, posto su se vodili na nekoliko nivoa - od pitanja kampanje i promocije kandidata pa do pitanja vezanih za Crnu Goru", dodao je Kostunica, prenosi Srna. Predsednik Demokratske alternative Nebojsa Covic rekao je da su lideri DOS-a jos uvek pri stavu da ne treba da se mesaju u problem izbora u Crnoj Gori i dodao da ce se videti u narednim danima da li ce doci do nekih promena tog stava. Predsednik Koalicije Vojvodina Dragan Veselinov, ocenio je da je "saradnja opozicije sve bolja i da je podrska Vojislavu Kostunici, kao predsednickom kandidatu sve veca". "Pobednicki duh se siri, i optimizam medju nama je velik", istakao je Veselinov i dodao da su se opozicioni lideri na danasnjem sastanku upoznali i sa rezultatima najnovijih anketa o rejtingu DOS-a, prema kojima ovaj blok vodi za najmanje 30 odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: