PRIVODJENI AKTIVISTI OTPORA U NEGOTINU I GROCKOJ

Izvor: B92

Četvrtak, 17.08.2000.

20:18

Default images
Policija u Negotinu privela je u cetvrtak dvojicu, a beogradska policija petoricu aktivista pokreta "Otpor", saopstio je taj pokret, prenosi Beta. U saopstenju niskog ogranka "Otpora" navedeno je da je policija u Negotinu privela u policijsku stanicu aktiviste Nenada Kljajevica i Predraga Ilica, koji su nakon informativnog razgovora pusteni kucama. Kljajevicu i Ivicu, koji je i clan Srpskog pokreta obnove, otvoreni su policijski dosijei, navedeno je u saopstenju. U saopstenju beogradske centrale "Otpora" navodi se da je policija u Grockoj privela aktiviste Bobana Baraca, Ivana Radovanovica, Nenada Spajica, Aleksandra Sevrlica i Nikicu Nikolovskog, koji su nakon trosatnog informativnog razgovora pusteni. Uhapsenim aktivistima otvoreni su policijski dosijei. Kako se navodi u saopstenju, oni su privedeni jer su lepili plakate "Otpora" u centru te beogradske opstine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: