Trajkovski: Napad na demokratske procese u Srbiji

Izvor: Beta

Sreda, 12.03.2003.

20:39

Default images
Predsednik Makedonije Boris Trajkovski izrazio je duboko žaljenje i saučešće povodom današnjeg ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, ocenjujući da je to napad na demokratske procese u Srbiji. "U ovom trenutku najvažnije je da građani i vlasti Srbije nastave razvoj demokratije. Ovakvo nasilje ustvari je atak na demokratske procese", navodi se u pisanoj izjavi predsednika Makedonije. Trajkovski je za Zorana Đinđića naveo da je bio moderan, proevropski orijentisan poiltičar, koji se zalagao za približavanje Srbije Evropi i borac protiv organizovanog kriminala. "Đinđić je bio prijatelj Makedonije i naše misli su sa njegovom porodicom i građanima Srbije", navodi se u izjavi Borisa Trajkovskog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: