GARDIJAN O PREUZIMANJU TREPCE

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.08.2000.

11:35

Default images
Londonski "Gardijan" pise da KFOR u Kosovskoj Mitrovici pojacava mere bezbednosti sa ciljem da, kako kazu zvanicnici Ujedinjenih nacija, ponovo uspostavi kontrolu u regionu. List prenosi ocene mitrovackih novinara da ce deo tih mera biti i preuzimanje dela unosnog rudarskog kompleksa Trepca - topionice u Zvecanu. "Gardijanovi" izvori u misiji UN potvrdili su da su u Mitrovicu prebaceni i vojnici KFOR iz drugih sektora na Kosovu sa ciljem da zauzmu topionicu, javlja Bi-Bi-Si na srpskom, prenosi Beta. Ocekuje se da ce pojacane mere bezbednosti u Kosovskoj Mitrovici pogoditi i opstinske vlasti, pri cemu ce clanovi Miloseviceve Socijalisticke partije, zbog pokusaja da uzurpiraju vlast u gradu, biti uhapseni ili proterani, izvestava "Gardijan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: