NOSILAC SVIH IZBORNIH LISTA OPOZICIONOG BLOKA - KOSTUNICA

Izvor: B92

Četvrtak, 10.08.2000.

21:38

Default images
Na sastanku lidera Demokratske opozicije Srbije odluceno je da ce nosilac svih izbornih lista biti lider Demokratske stranke Srbije i predsednicki kandidat Vojislav Kostunica. Lista ce se zvati "Demokratska opozicija Srbije - Vojislav Kostunica". Na ovom sastanku formiran je Centralni izborni stab, na cijem je celu privremeno koordinator opozicionog bloka Savez za promene, Zoran Djindjic, javlja Radio B2-92. Posle sastanka, Vojislav Kostunica je novinarima rekao da opozicione liste za izbore moraju da budu "koherentne i cvrste" i sacinjene od sadasnjih stranaka. On je precizirao da Srpskog pokreta obnove nema na listama za lokalne izbore, dodajuci da za tu stranku ima jos "vrlo malo vremena".

Zoran Djindjic je na pitanje novinara da li ce opozicioni blok placati reklame na RTS-u, rekao da hoce ako ne budu skupe, da ce ucestvovati u TV duelima na drzavnoj televiziji, ali je i dodao da ce se radije dati pare za pomoc lokalnim medijima. On je najavio pocetak akcije "Milion potpisa za predsednickog kandidata". Mislimo da nam je ptrebno toliko sigurnih glasova za naseg predsednickog kandidata da bi izvojevali pobedu u prvom krugu. Govoreci o merama protiv izborne kradje predstavnik Gradjanskog saveza Srbije Dragor Hiber ovom prilikom je izjavio da ce opozicija imati 25.000 do 30.000 kontrolora izbornog procesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: