KILIBARDA: OPOZICIJA MISLI ISTO STO I MILOSEVIC

Izvor: B92

Sreda, 09.08.2000.

15:31

Default images
Bivsi predsednik Narodne stranke Novak Kilibarda, ocenio je da je "srpska opozicija odlukom da izadje na izbore, pokazala da prema Crnoj Gori ima isti odnos kao i Slobodan Milosevic". U izjavi za Radio Fri Montenegro, Kilibarda je, odgovarajuci na pitanje da li je za Crnu Goru bolje da pobedi Milosevic ili kandidat srpske opozicije, ocenio da "pravo pitanje mora da glasi: sta je od toga gore po Crnu Goru"? "U svakom slucaju, od Milosevica ne moze biti nista gore. Dakle, svaka solucija je bolja nego Milosevic, ali ovakva opozicija, kakva je sada, odista nije nimalo dobra", naglasio je on. "Svojim izlaskom na izbore opozicija je, u stvari, pokazala da misli o Crnoj Gori isto ono sto misli i Milosevic", rekao je on, prenosi Fonet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: