POLICIJA U UBU I AZANJI PRIVODILA AKTIVISTE OTPORA

Izvor: B92

Sreda, 09.08.2000.

17:40

Default images
Policija u Ubu privela je u sredu jednog aktivistu pokreta "Otpor" iz tog grada, a troje aktivista "Otpora" iz Smederevske Palanke javilo se u sredu ujutru azanjskoj policiji na informativni razgovor, saopstio je "Otpor". Kako se navodi u saopstenju "Otpora", policija u Ubu privela je aktivistu tog pokreta Aleksandra Mandarica, od koga je trazila da u policijsku stanicu donese jednu majicu sa znakom "Otpora", sto je Mandaric i ucinio. Nakon informativnog razgovora Mandaric je pusten iz policijske stanice. Aktivista "Otpora" iz Smederevske Palanke Milos Starcevic rekao je Beti u telefonskom razgovoru da su se on i jos dvoje aktivista tog pokreta javili azanjskoj policiji, posto im je tako nalozeno kada su u utorak privodjeni u tom selu. Starcevic je kazao da su na informativnom razgovoru u azanjskoj policiji bili i aktivistkinja "Otpora" i predsednica odbora Demohriscanske stranke Srbije u Smederevskoj Palanci Aleksandra Djordjevic i clan "Otpora" i predsednik podmlatka Demokratske stranke u Smederevskoj Palanci Aleksandar Markovic. Starcevic je kazao da je azanjska policija njega, Djordjevicevu i Markovica ispitivala u "sobi na fudbalskom stadionu, u kojoj se inace drzi stocna hrana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: