Politički motivisani protesti?

Na protestu prosvetnih radnika “konstantno se gura” parola “Revolucija jedina solucija” što može da ukaže da su ti protesti jednim delom politički motivisani.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.12.2014.

17:08

Default images

To je izjavio poslanik SNS Vladimir Đukanović.

Želeo bih samo da ukažem svim građanima da već mesecima kako bude neki štrajk, neki protest, mi u određenim medijima, posebno portalima viđamo neke parole koje veze nemaju sa samim tim protestom”, ukazao je Đukanović i precizirao da je na današnjem protestu prosvetara konstantno bila jedna parola.

Kada je štrajk advokata u pitanju, pojavljivala se parola “Sloboda građanskoj Srbiji”, rekao je Đukanović. To nama pokazuje da su ti protesti dobrim delom politički motivisani. Ako neko priprema nekakve revolucije ili ne znam šta, bilo bi dobro da kaže građanima Srbije, da ljudi znaju o čemu se radi, da tu najmanje ima nekakvih opravdanih zahteva za štrajk, da je to više politički motivisano”, istakao je poslanik SNS.

Očigledno je da neko nešto priprema čim je toliko važno da se istakne parola kako će se ovde sprovesti nekakva revolucija”, dodao je.

Đukanović se novinarima u parlamentu obratio posle poslanice DS Aleksndre Jerkov koja je pozvala ministra unutrašnjih poslova da istraži “aferu o svom doktoratu”, tako da je iskoristio priliku i da joj odgovori.

Moram da priznam da razumem nervozu kod poslanika sadašnjeg režima u Vojvodini, zato što možemo mi da govorimo da li je neko trebalo da kaže nešto ko što je rekao Stefanović ili ne, ali je činjenica da novca iz Razvojne banke Vojvodine nema, a mislim da su to predstavnici sadašnjeg režima u Vojvodini I bivšeg na republičkom nivou dužni da kažu jer je reč o velikoj proneveri”, odgovorio je Đukanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: