Princ pio manastirsku rakiju, plovio... VIDEO

Novi Sad -- Princ Čarls posetio je manastir Kovilj u kome je monaška zajednica uključena u organsku proizvodnju različitih proizvoda poput meda i rakije.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Osim toga, britanski princ je posetio i program rehabilitacije "Zemlja živih".

Britanski prestolonaslednik potom je obišao Koviljsko-petrovaradinski rit, dok je njegova supruga Kamila za to vreme posetila Muzej pčelarstva u Sremskim Karlovcima, gde je učestvovala na događaju "Fud iz grejt" (Food is Great).

Pročitajte još:

Princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola prethodno su u Novom Sadu obišli Katoličku portu i otkrili spomen-ploču britanskim humanitarnim radnicima, a posle toga Galeriju Matice srpske, u kojoj su se sreli sa kustosima i decom koja učestvuju u projektu "Moving Museums" koji organizuje Britanski savet (British Council).

Princ Čarls sa suprugom Kamilom iz Novog Sada se vraća za Beograd, gde će večeras biti počasni gost na prijemu u Narodnoj skupštini Srbije.

Princ Čarls time završava dvodnevnu posetu Srbiji tokom koje se susreo i sa najvišim državnim zvaničnicima, liderima verskih zajednica, porodicom Karađorđević, predstavnicima kulturnog života i diplomatskog kora.

Britanski prinčevski par u Beograd je doputovao iz Hrvatske, a od sutra će boraviti u Crnoj Gori i na Kosovu.

Kako je izgledala šetnja princa Čarlsa i vojvotkinje od Kornvola pogledajte u video-snimcima:

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

.

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 155 idi na stranu