Vučić: Naprednjaci će graditi metro

Potpredsednik SNS Aleksandar Vučić, kandidat naprednjaka za gradonačelnika, poručio je da će naprednjaci biti ti koji će izgraditi metro.

Izvor: Beta, Tanjug

Subota, 12.11.2011.

14:21

Default images

Vučić je poručio da glavni grad ima obavezu prema celoj državi da bude motor razvoja, jer "bez jakog Beograda nema ni jake Srbije".

U novobeogradskoj Hali sportova održava se miting SNS, na kome je predstavljen "tim za Beograd".

Prema Vučićevim rečima, kada naprednjaci osvoje sledeći četvorogodišnji mandat, gradska vlast će poštovati sve koji su pre njih dobro radili, ali i "učiniti odgovornim one koji su krali".

Vučić je, takođe, rekao da su po uverenju naprednjaka Beograđani svi oni koji su rođeni u tom gradu, ali i oni koji su u njega došli.
"Imaćemo isti odnos prema Terazijama, koje svi toliko volimo, kao i prema Batajnici, Mirijevu, Lazarevcu... Učinićemo da Beograd počne ponovo da radi", rekao je Vučić.

On je kritikovao aktuelnu gradsku vlast, posebno gradonačelnika Dragana Đilasa, za kojeg je rekao da je uglavnom radio na tome da obezbedi novac za sebe.
"Nešto, ipak, moram da priznam gradonačelniku. Đilas je dobar u marketingu, ali Beograđani i Beograd od toga nemaju ništa. Sve je više nezaposlenih, dve trećine domaćinstava srednje klase životno je ugroženo, a na nekoliko koraka od centra grada su narodne kuhinje", rekao je Vučić.

On je još jednom ponovio da će naprednjaci sigurno pobediti vlast koja je u Beogradu već 15 godina i poručio svojim pristalicama i biračima da ne veruju u laži koje će o njemu čuti tokom predstojeće kampanje.
Vučić je najavio da će uskoro predstaviti program za prvih 100 dana vlasti u Beogradu.

Na mitingu su govorili članovi Vučićevog tima za Beograd, predsednik beogradskog odbora SNS-a Nebojša Stefanović, funkcionerka Nove Srbije Dubravka Filipovski, predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i predstavnica Pokreta snaga Srbije Jasmina Mitrović Marić.
Na skupu su nastupili bivši pevač grupe "Smak" Dejan Najdanović Najda sa numerom "Dolaze Cigani... ako umrem sada, kupite mi daire", pevač Miki Jevremović i glumci Goran Sultanović i Rastko Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

282 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: