Komunalci priveli prodavačicu lubenica na Karaburmi VIDEO

Beograd -- Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji prikazuje kako komunalni policajci vezuju ruke prodavačici lubenica oborenoj na asfaltu i privode je u Beogradu.

Izvor: B92
Podeli
Screenshot
Screenshot

Kako se navodi u opisu video snimka, privođenje se dogodilo u petak na pijaci u beogradskom naselju Karaburma, ali nije poznato šta je prethodilo ovom slučaju i koji je razlog privođenja.

Na snimku koji traje više od pet minuta čuje se i kako žena zapomaže.

Komunalna policija je u petak saopštila da je prilikom pružanja asistencije tržišnim inspektorima u Uralskoj ulici komunalnog policajaca napao nelegalni prodavac.

Da podsetimo, ovo je jedan u nizu incidenata između pripadnika komunalne policije i prodavaca. Nedavno je nakon rasprave sa komunalnom policijom, na svom radnom mestu preminuo prodavac lubenica Vladimir Marinković.

Nakon toga sedište Komunalne policije u Beogradu bilo je zasuto lubenicama, a dva komunalna policajca koja su učestvovala u događaju na Vidikovačkoj pijaci kada je preminuo jedan prodavac lubenica, biće suspendovani, saopšila je gradska služba za informisanje Beoinfo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 116 idi na stranu