"Zahvalni smo"

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je nacionalni dan Narodne Republike Kine ministru javne bezbednosti NR Kine Vangu Sjaohongu.

Izvor: Tanjug
Podeli
EPA-EFE/ JU PENG
EPA-EFE/ JU PENG

"Dozvolite da Vam izrazim poštovanje i uputim iskrene čestitke povodom obeležavanja 1. oktobra, 73-godišnjice Nacionalnog dana Narodne Republike Kine. Predvođena snažnim državnicima NR Kina je u rešavanju složenih bezbednosnih pitanja vodila strpljivu i izbalansiranu politiku.

Zahvalni smo na podršci teritorijalnom suverenitetu Republike Srbije i Narodna Republika Kina uvek može da računa na podršku Republike Srbije politici "jedne Kine".

U novijoj istoriji naše države suočavale su se na svojoj teritoriji sa sličnim bezbednosnim izazovima uzrokovanim delovanjem stranog faktora. Spremni smo da nastavimo zajednički rad i razmenimo iskustva kako bismo našim narodima obezbedili siguran život", navodi se u pismu ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

"Uvaženi druže Vang, želim da Vas sreća i uspeh prate u svim Vašim poduhvatima", ističe se u pismu ministra Aleksandra Vulina, saopštio je MUP .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 84 idi na stranu