NS: Tinejdžeri izbodeni na stajalištu

Dva tinejdžera izbodena su jutros u obračunu na stajalištu linije 7 na Detelinari u Novom Sadu. Jedan je uboden nožem u stomak, a drugi u ruku. Napadač uhapšen

Izvor: Tanjug

Nedelja, 31.05.2015.

15:10

Default images
Foto: Beta, arhiva

Napad se dogodio oko 5 h na stajalištu na uglu Kornelija Stankovića i Milenka Grčića izbo dvojicu tinejdžera i naneo im teške povrede.

Novosadska policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati N.G. (18), zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopštio je MUP.

Kako se navodi, N.G. se tereti da je jutros na Bulevaru Slobodana Jovanovića, nožem povredio dvojicu sugrađana, starosti 19 i 17 godina, od kojih je maloletnik sa teškim telesnim povredama zadržan na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine.

N.G. će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak, dodaje se u saopštenju.

Nije poznato zbog čega je došlo do napada na dečake.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: