Večeras premijera "24 minuta"

Pedeset prva epizoda “24 minuta sa Zoranom Kesićem” u nedelju 26. aprila nije bila emitovana jer je produkcija te emisije kasnila s isporukom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.04.2015.

15:03

Default images
Foto: Jelena Mitroviæ

Premijeru nove epizode možete pogledati već večeras od 21h na TV B92.

Na Fejsbuk stranici emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" objavljeno je:

"Dragi prijatelji, hvala svima na brizi u moje i ime cele ekipe 24 minuta. Ono što je najvažnije jeste činjenica da večeras u 21h ide naša 51. epizoda, koja je, kao što sam već najavio, odlična i ponosni smo na svaki sekund ove epizode, uključujući i šolju. Epizoda je, kao i obično, blagovremeno snimljena, izmontirana i dostavljena televiziji u nedelju u 20h. Praksa i dogovor je doduše bio da se emisija dostavlja do 18h. S obzirom da nam je trajanje emisije produženo i proces postprodukcije zahteva više vremena. Ova emisija traje 48 minuta! Ali ono što je takođe jako bitno je činjenica da nas niko sa B92 nije obavestio o izmeni u programu. Menadžment televizije je svestan propusta i lepo su nam se izvinili uz obećanje da se ovakve situacije neće ponavljati. Takođe, mi smo svesni našeg propusta, usled koga je došlo do ove situacije. Dovođenje gledalaca u nedoumicu nikome ne ide u prilog. 51. epizoda, čija je udarna tema hajka na zaštitnika građana Sašu Jankovića, a čiji su gosti Srbijanka Turajlić i Rale Zelenović na programu je večeras u 9. Hvala na podršci i poverenju!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: