SNS: Ješić razbio glavu Čačiću

Napad na Vladimira Ješića je laž koja je podmetnuta građanima kako bi se stvorila panika u Inđiji, navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke.

Izvor: Tanjug

Sreda, 15.04.2015.

16:42

Default images

Osim toga, oni ističu da je Ješić napao funkcionera naprednjaka, o čemu, kako dodaje SNS, niko ne govori.

"Niko od čuvara Pajtićeve fotelje, raznih udruženja, društveno-političkih radnika ne pominje da je Vladimir Ješić napao zamenika predsednika Opštine Beočin Milana Čačića i razbio mu glavu zato što je krenuo na večeru u hotel Andrevlje, gde je Bojan Pajtić držao kidnapovane odbornike SO Inđija", navodi SNS.

Ta stranka ocenjuje da je "sramno i skandalozno" što su se nakon kriminalnog ponašanja Bojana Pajtića, Gorana Ješića i njegovog brata Vladimira javile armije "društveno-političkih radnika" kako bi sačuvale Pajtićevu fotelju i vlast DS-a.

Naprednjaci dodaju da Vladimir Ješić juče nije birao sredstva, da je vršio pritisak na odbornike DS Ružicu Hemun i Živana Pašića, koji su potpisali inicijative za smenu vlasti u Inđiji, i da je njima pozlilo te da su primljeni u bolnicu u Kamenici.

"Šta treba da se desi i kome sve demokrate treba da razbiju glavu da bi neko javno osudio šefa kriminalnog režima i siledžiju Pajtića i njegove batinaše? Očigledno je za mnoge vrednije odbraniti fotelju onog ko 15 godina pljačka Vojvodinu, šefa kriminalnog režima, Bojana Pajtića, nego sačuvati život bilo kog građanina", navode naprednjaci.

Naprednjaci dodaju da, ako su takvi batinaši i siledžije, poput Vladimira Ješića, "glavni novinari DS-a", onda je jasno zašto nema reakcije javnosti na kriminalne napade.

SNS ocenjuje da Pajtić i "njegove siledžije" iz DS ne biraju sredstva kako bi sačuvali svoje fotelje i nastavili da kradu, te da je njihov najveći strah da će, sa gubitkom vlasti, završiti u zatvoru zbog mnogobrojnih pljački i malverzacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: