Napadnut novinar Vladimir Ješić

Novinar Vladimir Ješić napadnut je na ulici u Inđiji, a on je ocenio da je razlog za napad samo to što je brat bivšeg gradonačelika Inđije Gorana Ješića.

Izvor: Beta

Utorak, 14.04.2015.

20:11

Default images

"Hodao sam ulicom u blizini zgrade u kojoj stanuje moj brat, kada je na mene iznenada i bez ikakvog povoda nasrnuo krupan čovek u crnoj jakni. Udario me je, gurnuo na ogradu i pretio mi je smrću", rekao je Ješić za agenciju Beta.

On je dodao da je nakon toga napadač pobegao u jednom sivom automobilu i naveo da je policija veoma brzo reagovala i da je pronašla automobil.

"Ne možete da verujete kakva je psihoza napravljena u Inđiji. Tu su crni džipovi, tu su sumnjive osobe koje nikada niko ranije nije video u Inđiji, građani su uplašeni", kazao je Ješić i dodao da se situacija smirila nakon intervencije policije.

"Nakon intervencije policije, sumnjivci u crnim jaknama i u crnim džipovima su se razbežali i sitacija se smirila", ispričao je Ješić.

Napadač je pobegao u sivom automobilu, a policija je veoma brzo reagovala i pronašla automobil, naveo je ranije danas Vladimir Ješić.

U Inđiji se sutra održava vanredna sednica Skupštine opštine, na kojoj treba da se nađe inicijativa SNS za smenu predsednika opštine Petra Filipovića iz Demokratske stranke.

DS je ranije optužio SNS da pokušava na silu, kroz ucene i pretnje odbornicima DS-a, da preuzme vlast u Inđiji, a SNS je te optužbe Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) najoštrije je osudila napad na novinara Vladimira Ješića i zatražila da napadač bude što brže pronadjen i sankcionisan.

"Nema tih političkih ciljeva i promena koje mogu opravdati fizički napad i pretnje smrću, a naročito nečijim članovima porodice. To je apsolutno nedopustivo', naveo je LSV u saopštenju za javnost.

LSV je pozdravio dobru reakciju policije koja je pronašla automobil napadača.

"Sada očekujemo da napadač što pre bude pronadjen, da javnost sazna ne samo detalje o tom napadu, nego i njegovo puno ime i prezime i da zbog toga i on i njegovi eventualni saučesnici budu najoštrije sankcionisani", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: