Divlji taksisti tukli komunalce

Na aerodromu "Nikola Tesla“ nelegalni teksisti odbili da se legitimišu, a posle tuče, četiri komunalna policajca završila su u Urgentnom centru.

Izvor: B92

Nedelja, 08.02.2015.

18:27

Default images

Kako navode “Večernje novosti“, incident se dogodio u noći između petka i subote, 45 minuta posle ponoći.

Patrola Komunalne policije, prilikom redovne kontrole, uočila je taksi vozača Z. J., kako putnicima nudi vožnju suprotno Odluci o auto-taksi prevozu.

U prolazu kod izlaznih vrata sa međunarodnih dolazaka aviona, komunalci su mu prišli i zatražili ličnu kartu na uvid, što je on odbio.

Službenici su potom od njega zahtevali da pođe sa njima u policijsku stanicu radi utvrđivanja identiteta, što je takođe odbio da uradi, posle čega se patrola sa taksistom uputila u zgradu aerodroma.

Nakon toga drugi, takođe nelegalni, taksisti su prišli patroli, da bi potom došlo i do fizičkog sukoba, pošto je jedan od taksista ošamario komunalnog policajca.

Jednom komunalnom policajcu je utvrđen prelom ruke, drugi je povredio rame, a još trojici komunalaca je ukazana pomoć zbog povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: