"Smanjena stopa kriminala u Srbiji"

Stopa kriminala u Srbiji u prvih sedam meseci ove, u odnosu na isti period prošle godine manja je za 9,4 odsto a povećane su zaplene narkotika, posebno heroina.

Izvor: B92

Subota, 15.11.2014.

14:37

Default images

To je izjavio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i izrazio zadovljstvo postignutim rezulatima i uverenje da će policija uspešno nastaviti sa suprotstavljanjem svim vidovim kriminala.

"Policija je uspela u prvi šeest meseci da značajno poboljša svoje rezulate i u oblasti suzbijanja narko kriminala gde imamo značajno veće zaplene, pre svega heorina", rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, ukupna stopa kriminala u Srbiji u prvih sedam meseci, u odnosu na isti period lane smanjena je za 9,4 odsto a svi parametri pokazuju da policija veoma efikasno radi svoj posao.

"I dalje postoji puno propusta i puno mesta gde možemo da napravimo značajno bolje rezultate i na tome ćemo raditi a reforme policije koje sprovodimo će upravo ići u prilog tome", rekao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: