Obrenovcu donacija ambasade Indije

Ambasada Indije donirala je vozila JKP "Vodovod i kanalizacija" i "Obrenovac" beogradske opštine Obrenovac, saopštila je uprava grada Beograda.

Izvor: B92

Sreda, 12.11.2014.

18:25

Default images

Ugovor o donaciji vozila vrednim 33.000 evra, koju su obezbedili "Mahindra" i preduzeće "Agropanonka" iz Novog Sada, u ime opštine Obrenovac potpisao je predsednik opštine Miroslav Čučković.

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović zahvalio je ambasadi i preduzećima koja su obezbedila donaciju i kazao da smatra da su ove donacije značajne za dalji rad preduzeća.

"U pitanju je donacija jednog traktora i džipa, koji će omogućiti da naša dva preduzeća u Obrenovcu kvalitetnije rade", rekao je Mladenović.

Ambasadorka Indije Narinder Čauhan navela je da je Vlada Indije odlučila da pomogne ljudima iz Obrenovca i iz drugih gradova u Srbiji pogođenih poplavama sa donacijom od 100.000 dolara i dodala da je današnja donacija početak partnerstva između Obrenovca i Indije.

Ambasadorka Indije ovom prilikom donirala je i knjige obrenovackoj biblioteci "Vlada Aksentijević".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: