Prijepolje: Bolnica dobila grejanje

Prijepoljskoj bolnici i Domu zdravlja jutros rano pušteno je grejanje, pošto su se pacijenti i zaposleni nedeljama smrzavali u hladnim sobama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.11.2014.

10:26

Default images

,,Nakon objavljivanja vesti Tanjuga o hladnim radijatorima u Bolnici i Domu zdravlja Prijepolje, jutros je najzad pušteno grejanje i radijatori su topli. Naime, u proteklih par dana urađene su popravke na kotlovima i od jutros su sve sobe tople " - izjavio je za Tanjug dr Zulkefil Sadović , načelnik hirurgije u prijepoljskoj bolnici.

On je ocenio da će sada neko pokušati sa pravdanjem da je to bilo planirano, ali činjenica je da se tek nakon brojnih natpisa koje je emitovao Tanjug, a preneli svi veći mediji u zemlji, problem pokrenuo sa mrtve tačke.

"Moja namera nije bila da se svađam sa bilo kim, ali kao odgovoran čovek i lekar bio sam dužan da skrenem na problem koji se tiče svih nas" naglasio je Sadović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: