"Jahjaga da ne ide u Beograd"

Većina građana Kosova, čak 61 odsto njih, smatra da kosovska predsednica Atifete Jahjaga ne treba da poseti Beograd, pokazala je najnovija anketa.

Izvor: B92

Nedelja, 19.10.2014.

13:26

Default images

Jahjaga je, kako podsećaju prištinski mediji, pre izvesnog vremena dobila poziv od Evropske komisije da učestvuje na skupu u Beogradu, a poziv je bio potvrđen i iz kabineta kosovske presednice ali posle toga je u javnosti rečeno da Jahjaga razmatra da li da ide u Beograd ili ne.

Kako navode mediji, odluka da li da ide ili ne postala je još teža nakon događaja koji su se desili na utakmici Srbije - Albanija.

Agencija "Kosovapres" sprovela je anketu s pitanjem "da li kosovska predsednica treba da poseti Beograd" u kojoj je 61 odsto građana odgovorilo sa "ne".

"Za" je bilo 35 odsto anketiranih, dok je četiri odsto reklo da "ne zna".

Anketa je okončana sinoć u 24 sata, a građani koji su glasali očekuju odluku Jahjage da li će posetiti Beograd, prenose prištinski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: