Ulica otvorenog srca za poplavljene

Sledeće subote održava se "vanredna“ Ulica otvorenog srca u Beogradu, kako bi se prikupila pomoć za građane koji su pretrpeli veliku štetu u majskim poplavama.

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

17:14

Default images

Navikli smo da se ovaj, već tradicionalni događaj, dešava u drugačijim okolnostima, u januaru, za vreme novogodišnjih praznika, kada je na ulicama sneg.

Ulica otvorenog srca nas sve acosira na plemenitost, humanost, kaže predsednik opštine Stari grad Dejan Kovačević. Svi smo svesni posledica poplava, veliki broj naših građana je ugrožen, sada je pravi trenutak da se organizuje, dodaje.

Kako je rekao, biće veoma slično kao u januaru. „Biće zabavnih sadržaja, rukotvorina, i slatkiša za naše mališane... Ali svi koji dođu treba da kuše narukvicu, jer će na taj način da pomognu našim građanima sa područja ugroženih poplavama“, kaže Kovačević.

Kako je objansio, program će se odvijati na tri mesta: ispred Ateljea 212, zgrade opštine Stari grad i Doma omladine. „Biće zabavnog programa, muzike, zabave za najmlađe, pa pozivam škole da organizuju jednu radnu subotu, da dođu naši mladi sugrađani“, rekao je Kovačević.

Celokupan program još nije konačan, jer Kovačević očekuje da će se još mnogi umetnici, pevači pridružiti manifestaciji.

Kovačević je pozvao one, koji ne mogu da dođu u Ulicu otvorenog srca, da pomognu uplatom na žiro-račun našim građanima koji su ostali bez kuća i pokućstva tokom majskih poplava.

Ulicu otvorenog srca možete pratiti uživo na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: