"PR i BG ne mogu bez posrednika"

Kosovo i Srbija ne mogu pregovarati bez posredstva Brisela u dijalogu o normalizaciji odnosa između dve države, rekla Edita Tahiri, zamenica premijera Kosova.

Izvor: Tanjug

Sreda, 20.08.2014.

22:42

Default images

"Dijalog između Kosova i Srbije po modelu bez posrednika, po mom mišljenju, neće dati rezultate, jer i u dijalogu uz posredovanje, kao što znate, veoma često smo kao vlada Kosova za mnoga pitanja morali da tražimo intervenciju Brisela da vrši pritisak na Beograd za ispunjavanje sporazuma", kazala je Edita Tahiri.

Ona je to izjavila povodom informacija koje su objavili pojedini beogradski mediji da će Kosovo i Srbija razgovarati bez posrednika, preneli su mediji u Prištini.

U intervjuu koji je dao večeras, ambasador Velike Britanije u Prištini Jan Klif rekao je da su u odnosima između Beograda i Prištine sada mnoge stvari bolje nego što su bile ranije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: