Traje blokada mosta u Obrenovcu

Nezadovoljni stanovnici Obrenovca i dalje blokiraju most preko Kolubare na ulazu u njihov grad, a blokada saobraćaja traje već 24 sata.

Izvor: B92

Subota, 02.08.2014.

12:55

Default images

Obrenovčani su juče u podne blokirali most nezadovoljni finansijskom pomoći posle majskih poplava, ali i brzinom izdavanja rešenja za obnovu poplavljenih kuća.

Kako su juče rekli Obrenovčani, oni zahtevaju da im se isplati obećana jednokratna pomoć od 250.000 dinara, a napominju da to nema veze sa novcem od donatorske konferencije niti sa državnom kategorizacijom štete.

Obrenovčani su juče rekli da se neće skloniti dok im se ne ispune zahtevi ili dok im se ne obrati premijer Aleksandar Vučić ili neki "adekvatan sagovornik". Na razgovor sa nezadovoljnim građanima pozivaju i Vladu Srbije i gradonačelnika Beograda.

Za sada se u Obrenovac može ući alternativnim pravcem koji vodi od Surčina i Boljevca na novi most preko Save i pored TE Nikola Tesla A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: