CG: Uhapšen sin Dragoslava Kosmajca

Lazar Kosmajac (24) uhapšen je juče u Herceg Novom zbog ometanja službenog lica u vršenju službene radnje, potvrdila je crnogorska policija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.06.2014.

21:21

Default images

Kosmajac je vozio neprilagođenom brzinom i nije želeo da zaustavi vozilo na upozorenje policije, navodi Blic.

U kolima je bio sa ocem Dragoslavom Kosmajcem, kojeg je premijer Srbije Aleksandar Vučić imenovao kao najvećeg narko-bosa u Srbiji, piše Blic.

Policija je Lazara Kosmajca sprovela Područnom organu za prekršaje u Herceg Novom, koji ga je osudio na kaznu zatvora u trajanju od deset dana, nakon čega je sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Podgorici radi izdržavanja navedene kazne zatvora, saopštila je policija Crne Gore.

Dragoslav Kosmajac već četiri dana se nalazi u Crnoj Gori, gde u naselju Strp u Risnu ima luksuznu vilu. Kosmajac je, kako su izvestili crnogorski mediji, ušao u tu zemlju samo nekoliko sati pošto ga je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao najvećeg narko-dilera Srbije.

D.K. je, u noći između 20. i 21. juna 2014. godine, koristeći ličnu kartu izdatu od Slovačke Republike, ušao u Crnu Goru na graničnom prelazu između Republike Srbije i Crne Gore, Jabuka – Ranče, navodi se u saopštenju crnogorske policije.

Nadležni organi Republike Srbije se do danas, 23. juna 2014. godine, nisu ovim povodom zvanično obraćali Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, navedeno je.

NCB Interpol Beograd, kao ni kancelarije Interpola drugih zemalja, nisu NCB Interpol Podgorica do danas dostavili međunarodnu potjernicu za D.K, kažu iz crnogorskog MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: