Vulin: Kosmajac da se zabrine

Ministar rada Aleksandar Vulin izjavio je da Kosmajac, kojeg je premijer Aleksandar Vučić označio kao glavnog narko-dilera, ima "puno razloga da se zabrine".

Izvor: B92

Subota, 21.06.2014.

14:55

Default images

Vulin je doda on "mora da zna da mu ovde neće biti mira".

"Nekada je teško dokazati da je neko narko diler. Evo ja govorim kao potpupni laik, ali ako neko ima imovinu koja je stotinu puta veća od njegovog prihoda meni je to razlog za sumnju i da se sa nekim ozbiljno porazgovara, da se poreska i mnoge druge službe uključe oko toga", rekao je Fonetu Vulin, koji je prusustvovao humanitarnom fudbalskom turniru, koji je organizovao Pokret socijalista.

Vulin kaže da Al Kapone nikad nije odgovarao za ono što je radio, ali da za utaju poreza jeste.

"Meni je dovoljno da oni koji truju našu decu budu u zatvoru, koje će biti krivično delo nije mi važno", rekao je Vulin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

196 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: