Z. Potok: Ranjena tri policajca

U zasedi kod sela Banjska, u opštini Zubin Potok, oko 22 sata ranjenja tri pripadnika Kosovske policijske službe srpske nacionalnosti, javio je portal Koha net.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2014.

22:57

Default images

Dopisnik Koha ditore je javio da je vest o ranjavanju trojice pripadnika policije potvrdio neimenovani visoki zvaničnik KPS, koji je, međutim, rekao da se ne zna koje su nacionalnosti ranjeni policajci.

Jedan od povređenih dovezen je nešto posle 22 sata, u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici, a, kako Tanjug saznaje u kosovskoj policiji, drugoj dvojici povređenih pomoć se ukazuje u Domu zdravlja u Zubinom Potoku.

Direktor Zdravstvenog centra Milan Ivanović izjavio je Tanjugu da je u pucnjavi kod Zubinog Potoka povređen Oliver Kuzmanović (1974) i da je zadobio povrede u predelu grudnog koša i stomaka.

Ivanović je dodao da će povređeni policajac najverovatnije biti operisan, da je trenutno stabilan, ali da se ne može reći da nije životno ugrožen.

Kosovski mediji javili su da su u pucnjavi u Zubinom Potoku povređeni policajci srpske nacionalnosti, pripadnici pogranične policije, a u trenutku ranjavanja bili su u vozilu.

Policija Kosova nije zvanično potvrdila da je bilo napada i da su tom prilikom ranjeni njeni pripadnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: