PUPS: Peurača nije bio naš član

PUPS povodom medijskih napisa koje tu stranku dovode u vezu s direktorom Inspektorata za rad Dragoljuba Peurače, saopštio da on nikada nije bio njihov član.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 31.03.2014.

21:09

Default images

Kako je navedeno, PUPS se finansira isključivo u skladu sa važećim propisima.

Kako se navodi u saopštenju PUPS, Peurača, protiv kojeg se vodi istraga zbog sumnji u korupciju i primanja mita, nikada nije bio član, a time ni funkcioner PUPS-a.

Ta stranka ističe da se finansira isključivo u skladu sa važećim propisima, odnosno pripadajućim sredstvima iz budžeta Srbije i članarinom.

PUPS je dodao i da očekuje od nadležnih institucija da sankcionišu svakog ko je kršio zakon, i pozvao medije da u toj borbi pomognu iznošenjem samo proverenih činjenica.

"Aktuelna vlast je već pokazala da nije bilo zaštićenih u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije. Dokaz za to su procesuiranja funkcionera iz razlićitih stranaka. Ističemo da će nosioci borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije uvek imati punu i podršku PUPS-a", ističe se u saopštenju Partije ujedinjenih penzionera Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: