Vučić: Nova vlada do 27. aprila

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će nova Vlada biti fomirana između 25. aprila i 27. aprila.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2014.

20:11

Default images

"Pred nama nije laka godina, ali sam uveren da zajedničkim radom i trudom možemo da postignemo velike rezultate i da već na polovini mandata ljudi budu zadovoljniji i vide da smo napravili normalnu i pristojnu zemlju", rekao je Vučić Radioteleviziji Srbije u Briselu, gde je učestvovao u dijalogu Beograda i Prištine.

Vučić je naveo da Srbija od EU očekuje veću pomoć i podršku.

"Srbija će biti pristojna zemlja koja će poštovati svoj evropski put i na tom evropskom putu neće zaostajati. Naprotiv, uveren sam da ćemo tri, četiri do šest meseci koje smo izgubili u unutrašnjim političkim igrama umeti da nadoknadimo velikim i marljivim radom i da će EU to umeti da ceni", rekao je Vučić.

Upitan o eventualnim partnerima u budućoj Vladi, Vučić je odgovorio da završava temeljni rad na programu nove Vlade.

"Želim da svi građani Srbije vide kakva je situacija u našoj zemlji, šta moramo da preduzmemo i ne želim da se igramo političkih igara", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: