Šarića posetili supruga i sin

Darko Šarić je danas u ćeliji ugostio suprugu i sina, oni su, nakon odobrenja suda, bili u poseti oko jedan sat.

Izvor: B92

Petak, 21.03.2014.

13:19

Default images

Šarić je pre toga sa advokatom pripremao odbranu, za suđenje koje se nastavlja u ponedeljak.

Advokat Radoslav Bačević kaže da ni on ni Šarić nisu bili u kontaktu sa tružilaštvom, čime demantuje i vesti da su Tužilaštvu dostavljeni navodni diskovi sa snimcima političara.

Prvi put pred amerama se pojavila Šarićeva nevenčana supruga Lana Popović. Ona je oko pola deset ušla u sud nakratko, dobila odbrenje za posetu i uputila se u pritvorsku jedinicu, koja se nalazi u drugom delu zgrade suda. Nije davala izjave, a novinari nisu mogli ni da joj priđu. U posetu Darku Šariću povela je i sina. Na posetu su čekali oko pola sata, jer u to vreme kod Darka Šarića bio advokat.

U međuvremenu, supruga i sin su završili posetu. Ona je sa širokim osmehom na licu napustila zgradu suda ponovo bez izjava. Brzo je ušla u srebrnu "hondu", koja je sve vreme bila parkirana u Ustaničkoj, i otišla. Inače, Šarić je sina video i na Podgoričkom aerodromu, ali nakratko. Mediji već danima spekulišu o tome da su Šarićevi kontakti sa nevenčanom suprugom pomogli u otkrivanju lokacije na kojoj se krio narko-bos. Darko Šarić će već u ponedeljak izaći pred sudsko veće, ali o tome šta bi mogao da kaže pred sudom Bačević ne iznosi detalje. Advokat tvrdi da nikakvi diskovi sa snimcima koji svedoče o njegovim kontaktima s političarima nisu predati Tužilaštvu.

Kako je i najavljeno, Darko Šarić neće odgovarati na pitanja suda, Tužilaštva i učesnika u postupku, ali će se izjasniti o krivici. Toga dana u sudnici bi trebalo prvi put da se pojavi i jedan od njegovih najbližih saradnika Nikola Dimitrijević, koji je takođe bio u bekstvu više od četiri godine, a sud mu je odobrio da se brani sa slobode, uz jemstvo od 200.000 evra.

Podsetimo, tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je juče da Tužilaštvu nisu dostavljeni diskovi na kojima se nalaze snimci susreta Darka Šarića sa političarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: