GIK: Glasalo oko 47% Beograđana

Na izborima u Beogradu do 18 sati glasalo je 47,35 odsto birača, rečeno je na konferenciji za novinare Gradske izborne komisije (GIK).

Izvor: B92

Nedelja, 16.03.2014.

19:49

Default images

Predsednik GIK-a Zoran Lukić rekao je da nije bilo nesuglasica i problema u radu biračkih odbora, kao i da je ovo poslednji presek izlaznosti za danas.

Lukić je rekao da je u svim beogradskim opštinama otprilike slična izlasnost bez obizra da li su rubne ili centralne, kao i da je ukupan procenat izlaznosti sličan onome sa prethodnih izbora 2012. godine.

On je pozvao građane da izađu na birališta koja su otvorena do 20 sati i napomenuo da za to nije nužan poziv za glasanje, već samo važeći identifikacioni dokument.

Naredna sednica GIK-a biće održana oko 23 sata, kada će GIK izaći sa preliminarnim rezultatima izbora i kada će imati dovoljan broj obrađenih glasova sa od 20 do 25 odsto obrađenih biračkih mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: