SNP: DJUKANOVIC SE POSIPA PEPELOM

Izvor: B92

Nedelja, 25.06.2000.

16:51

Default images
Socijalisticka narodna partija Crne Gore ocenila je u nedelju da se predsednik Crne Gore Milo Dukanovic "posipao pepelom", kada je u Cavtatu, posle razgovora s predsednikom Hrvatske Stjepanom Mesicem, izrazio zaljenje zbog svih zala koje su gradjani Crne Gore ucinili dubrovackoj regiji u tokom rata 1991-92. godine. Nazivajuci Mesica razbijacem SFRJ, a Dukanovica razbijacem SRJ, clan Glavnog odbora SNP Dragan Koprivica je podsetio na izjave crnogorskog predsednika iz 1991. i 1992. godine, u kojima je, kao tadasnji premijer Crne Gore, ukazivao da su "ustaske formacije ugrozile Crnu Goru", odnosno da ce Crna Gora "nametnuti rat dobiti" i "zajednicki zivot s njima zavrsiti za sva vremena". "Na ovom primjeru Dukanovic samo potvrdjuje pred ocima cijele crnogorske javnosti da odradjuje necistu ulogu koju mu je, prije neki dan, namijenila Karla del Ponte, u ocekivanju da ce njegova citirana ranija pozicija biti zamijenjena ulogom novoga, ovdasnjega Stjepana Mesica", zakljucio je Koprivica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: