Marija Drča Ugren umesto Aleksandra Radovića

Izvor: B92

Petak, 31.01.2003.

16:30

Default images
Vlada Srbije odlučila je da za novog direktora Poreske uprave postavi Mariju Drču Ugren, dosadašnjeg zamenika direktora Republičke uprave javnih prihoda, saopštila je Pres-služba Vlade. Dosadašnji direktor RUJP i predsednik Komisije za ispitivanje zloupotreba u oblasti privrede i finansijskog poslovanja Aleksandar Radović razrešen je tih funkcija na svoj zahtev. Vlada je za direktora Uprave za javna plaćanja imenovala Živka Nešića, dosadašnjeg direktora Zavoda za obračun i plaćanja, a za glavnog inspektora Poreske policije imenovan je Miodrag Đorđević, dosadašnji glavni inspektor Finansijske policije RUJP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: