GSA: Glasajte za LGBT prava

Gej strejt alijansa (GSA) pozvala je građane da izađu na izbore u što vecem broju i glasaju za politicke partije i koalicije koje podržavaju LGBT populaciju.

Izvor: Beta

Četvrtak, 13.03.2014.

15:24

Default images

GSA je navela da u tu grupu političkih stranaka spadaju Demokratska stranka (DS), Nova demokratska stranka, Liberalno demokratska partia i Socijalisticka partija Srbije, s tim što je DS, prema posmatranim kriterijumima u predizbornoj kampanji, napravila najveći iskorak u pozitivnom smeru u odnosu na raniji period.

"Lista 'Dosta je bilo' Saše Radulovića ima pozitivan stav, ali se dosta kasnije od ostalih u kampanji uključila u ovu temu, na jedan manje strateški a više stihijski nacin, dok se Srpska napredna stranka i, pored dobre startne pozicije zbog urađenog u periodu između izbora i pozitivnog stava na početku predizborne kampanje, o ovom pitanju u daljem toku kampanje nije izjašnjavala", navela je Alijansa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: