Na Kosovu se glasa na 90 mesta

Zamenik sekretara RIK Veljko Odalović izjavio da će na parlamentarnim izborima 16. marta, Srbi s KiM moći da glasaju na 90 biračkih mesta, kao na izborima 2012.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 13.03.2014.

12:33

Default images

Kako se navodi u pisanoj izjavi, koju je medijima dostavila Kancelarije za saradnju s medijima Vlade Srbije, Odalović je rekao da su kompletan izborni materijal juče preuzeli birački odbori koji će zajedno sa OEBS-om, koji će pružiti logističku podršku, brinuti o bezbednosti izbornog procesa u južnoj pokrajini.

"U biračke spiskove na Kosovu i Metohiji upisano je 107.958 birača, a glasaće se u 17 opština. Očekujem da izbori na Kosovu i Metohiji proteknu u najboljem redu i da pripadnici medjunarodnih misija, zaduženi za bezbednost, osiguraju nesmetano odvijanje izbornog procesa", rekao je Odalović.

On je dodao da će brojanje glasova obaviti birački odbori u Vranju i Raškoj, prema dogovoru sa OEBS-om, koji će obezbediti i transport izbornog materijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: