Marović: Koalicija DPS-DOS na nivou državne zajednice

Izvor: B92

Petak, 31.01.2003.

12:41

Default images

Potpredsednik Demokratske partije socijalista i kandidat za predsednika buduće zajednice Srbije i Crne Gore Svetozar Marović najavio je formiranje nove koalicije na nivou državne zajednice koju će činiti DPS i DOS. On je potvrdio da postoje neformalni kontakti DPS sa predstavnicima DOS. "Mislim da taj posao zahteva i zvaničan susret i dogovor, verovatno i obelodanjivanje nekog novog koalicionog dogovora na nivou državne zajednice", rekao je Marović. On nije želeo da konkretno govori o personalnim rešenjima u Savetu ministara, ali je ocenio da bi za Crnu Goru bilo veoma značajno da dobije Ministarstvo za ekonomske odnose sa inostranstvom. "To omogućava da pokažemo da možemo da upravljamo međunarodnim poslovima ekonomske integracije Crne Gore i Srbije", rekao je Marović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: