I manjinske partije za izbore

Predsednici Romske partije Srđan Šajn, Bošnjacke narodne stranke Mujo Muković i Demokratske partije Makedonaca Mile Spirovski pozdravili su odluku o izborima.

Izvor: B92

Nedelja, 26.01.2014.

20:45

Default images

Oni su u zajedničkom saopštenju naveli da jedino na taj način Srbija može ubrzati proces evrointegracija i stvoriti uslove za sprovođenje reformi.

"Smatramo da će lista okupljena oko SNS osvojiti većinsko poverenje građana, jer je to najbolje rešenje za budućnost Srbije i budućnost svih njenih gradjana", navodi se u saopštenju.

Oni dodaju da jedino na taj način Srbija može da otvori novo političko poglavlje u kojem se eliminišu pritisci malih interesnih grupa i definitivno stvara zaokret ka jedinoj pravoj vrednosti, a to je bolji život građana i jačanje međunarodne pozicije Srbije kao zemlje.

Predsedništvo SNS jednoglasno je podržalo predlog lidera te stranke i prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandar Vučića o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: