Blic: Bracanović pao na poligrafu

Milorad Bracanović, nekadašnji zamenik Milorada Ulemeka u JSO a kasnije i zamenik šefa BIA, pao je na poligrafu prilikom ispitivanja o ubistvu Slavka Ćuruvije.

Izvor: Blic

Četvrtak, 16.01.2014.

07:28

Default images

"Bracanović je pao kada je odgovarao da li ima saznanja o tom ubistvu. To je bio signal za istragu da mu je Legija ispričao kako je ubijen Ćuruvija", kaže izvor Blica.

Bracanović će biti pozvan među prvim svedocima tokom tužilačke istrage koja je juče i zvanično počela.

Blic podseća da je Milorad Bracanović osuđen na četiri godine zatvora jer nije prijavio ubistvo Ivana Stambolića i atentat na Vuka Draškovića, ali je tu kaznu prepolovio Vrhovni sud Srbije.

Zatim je veće Vrhovnog suda, u kojem je bila sudija Sonja Manojlović, marta 2009, odlučilo da se Bracanović prevremeno uslovno pusti na slobodu zbog dobrog vladanja dan nakon što je njegova molba stigla u Vrhovni sud.

On je u požarevačkom zatvoru "Zabela" proveo nepunih 18 meseci - od septembra 2007. do početka marta 2009. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: