BG: DS formirao Izborni štab

Beogradskki odbor DS održao je večeras sednicu na kojoj se raspravljalo o predstojećim izborima u prestonici, a usvojen je i sastav Izbornog štaba stranke.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.01.2014.

21:57

Default images

Kako je Tanjugu rečeno u tom odboru, članovi tog stranačkog tela nisu se izjašnjavali o zahtevu za smenu lidera stranke Dragana Đilasa jer je to, kako je naglašeno, u nadležnosti opštinskih odbora.

Gradski obor Demokratske stranke usvojio je večeras sastav Izbornog štaba za izbore u Beogradu, sa predsednikom GO Balšom Božovićem na čelu, saopšteno je iz DS. Na istoj sednici usvojeni su i kriterijumi za sastav liste kandidata za odbornike za Skupštinu grada Beograda. Sve odluke donete su jednoglasno, navode demokrate.

"Demokratska stranka na izbore u Beogradu izlazi sa jasnim rezultatima koje je tim predvođen Draganom Đilasom postigao. Beograđani ih svakog dana, na svakom koraku prepoznaju i tokom ove kampanje DS će biračima predstaviti šta treba raditi dalje", stoji su saopštenju. Demokratska stranka uverena je u uspeh na izborima, jer se na ovim gradskim izborima od mraka diktature ne brani samo Beograd, već cela Srbija, zaključile su demokrate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: