DSS: Vlast se bavi samo sa EU

Srbija propada jer se vlast usredsredila na samo jedno pitanje - početak pregovora s EU, izjavio je predsednik DSS Vojislav Koštunica.

Izvor: Beta

Sreda, 11.12.2013.

19:22

Default images

On je rekao da se vlast ne bavi pitanjima važnim za grašane i pokretanjem privrede.

"Zbog toga propada Srbija i njene opštine među kojima je i Voždovac, koje nisu izolovano ostrvo. Ova vlast je, kao i prethodna, zanemarila sva ostala pitanja", rekao je Koštunica na predizbornom skupu DSS u hotelu "Srbija".

Lider DSS je pozvao građane da u nedelju 15. decembra na izborima za odbornike na Voždovcu glasanju za njegovu stranka jer ona nudi konkretna rešenja za mnogobrojne probleme koji tište gradjane.

"Mi vodimo odgovornu i doslednu politiku i nećemo izneveriti birače. Imamo dobre kandidate što je najbolja garancija da će držati reč ako budu izabrani", rekao je Koštunica.

Predsednik DSS je istakao da u nekim delovima Voždovca nedostaju kanalizacija, vodovodna mreža, dok je saobraćaj neuređen, kao i parkovi, a posečeno je dosta šume u Šumicama.

"To je zato što je prethodna vlast u Beogradu sve centralizovala i vodila računa jedino o tome ko je na vlasti u opštinama i ta zlehuda sudbina pogodila je i Voždovac. Izbori na Voždovcu i predstojeći izbori u Beogradu su prilika da se to promeni", rekao je Koštunica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: