Povučena tužba protiv Manojlovića

LJ. M., koja je nekadašnjeg najpoznatijeg srpskog osuđenika na smrt Vučka Manojlovića optužila za silovanje, odustala je od tužbe.

Izvor: B92

Sreda, 20.11.2013.

15:47

Default images

Na saslušanju u Višem tužilaštvu u Nišu, koje je trajalo duže od tri sata, ona je izjavila da nije bilo silovanja, već samo fizičkog napada.

LJ. M. je policiji pre nedelju dana prijavila da ju je Manojlović maltretirao i tukao, a onda i silovao. Medicinskim pregledom utvrđene su manje povrede na njenom telu.

Manojloviću, koji je odbacio sve optužbe, određen je pritvor do 30 dana.

Podsetimo, niška policija uhapsila je Vučka Manojlovića krajem prošle sedmice zbog sumnje da je izvršio silovanje. Mediji su tada preneli da je reč o najpoznatijem srpskom osuđeniku, kome je smrtna kazna preinačena u doživotnu i kog je pomilovao predsednik Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: