Niš:Lekar tražio mobilni za porođaj

Niška policija uhapsila lekara specijalistu Ginekološko-akušerske klinike Bratislava T.(53) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanja mita.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 18.11.2013.

12:27

Default images

Sumnja se da je taj lekar tražio mobilni telefon određenih karakteristika iz tačno određene prodavnice da bi porodio ženu i 17. novembra primio je traženi poklon od supruga porodilje, navode iz policije.

Posle saslušanja, Bratislavu T. je određen pritvor u trajanju do 30 dana, napominju u policiji.

Reagjući na vest o pritvoru ginekologa, Uprava Kliničkog centra u Nišu je saopštila da će svaki radnik te zdravstvene ustanove biti procesuiran ako "uprlja" beli mantil.

U Kliničkom centru podsećaju da je pre 10 meseci direktor KC prof. dr Zoran Radovanović uputio poziv građanima da sve nepravilnosti i sumnje na postojanje krivičnog dela prilikom pružanja zdrvastvenih usluga prijave tužilaštvu, policiji ili lično direktoru KC. Uprava KC, dodaje se u reagovanju, podržava rad državnih organa u borbi protiv korupcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: