Istraga zbog ubistva u "Penziji"

Starijem bratu odbeglog člana zemunskog klana Ninoslava Konstantinovića, Slađanu, danas je određen pritvor, a pokrenuta je i istraga protiv njega.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 31.10.2013.

14:13

Default images

On se sumnjiči da je 27. oktobra u kafiću "Penzija" ubio Vladimira Lukića, navijača FK Rada.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio mu je pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva, zatim da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke i da bi mogao da ponovi krivično delo, rekla je Tanjugu portparokal suda Dušica Ristić.

Tužilaštvo je protiv Slađana Konstantinovića donelo naredbu o spovođenju istrage za krivično delo teško ubistvo, dodala je Ristićeva.

Konstantinović i Lukić su se u nedelju uveče najpre verbalno sukobili da bi nakon toga Lukić sagovornika napao nožem i povredio mu ruku. Konstantinović je potom pucao u Lukića, a ovaj je nastavio da ga ubada nožem.

Od više ispaljenih hitaca jedan je Lukića najpre pogodio u butinu, zatim u grudni koš, a treći u bešiku. Od tih povreda, Lukić je ubrzo preminuo.

Mlađi brat ovog osumnjičenog, Ninoslav Konstantinović je jedini odbegli pripadnik zemunskog kriminalnog klana čija se sudbina ne zna. I dalje je na Interpolovoj poternici koja je za njim raspisana nakon ubistva premijera Zorana Đinđića 2003. ali se sumnja da je odavno mrtav.

Sretko Kalinić, koji je radio likvidacije za "zemunski klan", policiji i tužilaštvu je ispričao da je Konstantinović ubijen i da je njegovo telo zakopano u njivi u blizini auto-puta Beograd-Zagreb. Policija je prekopala navedeno mesto, ali nije ništa našla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: