Pajević: Ne želimo trgovinu s DSS oko podrške Koštunici

Izvor: Beta

Sreda, 27.11.2002.

08:26

Default images

Predsednik Izvršnog odbora G17 Plus Milan Pajević izjavio je da ta organizacija neće pružiti podršku predsedničkom kandidatu Demokratske stranke Srbije Vojislavu Koštunici sve dok on ne promeni svoj izborni program. "DSS može koliko hoće da očekuje i da mlatara našom podrškom, ali stav G17 Plus je poznat. To je zajednički stav organizacije i on se nalazi u saopštenju G17 Plus", rekao je Pajević. G17 Plus je u subotu saopštio da neće podržati nijednog kandidata na izborima za predsednika Srbije, a da će stav prema Koštuničinoj kandidaturi zavisiti od prioriteta u njegovom programu. Upitan šta bi Koštunica trebalo da promeni u svom programu, Pajević je rekao da "ne želi da ide u detalje, jer je poznato šta bi trebalo da sadrži program ozbiljnog predsedničkog kandidata". "Neka ponudi jasan i iole ozbiljniji program. G17 Plus ne bi želeo da sada ide ni u kakvu trgovinu s DSS da bismo dali podršku Koštunici", rekao je Pajević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: