Srednjoškolci maltretirali učenicu

Trojica učenika trećeg razreda Tehničke škole "Rade Metalac" u Leskovcu seksualno su uznemivali 14-godišnju učenicu prvog razreda, izjavio je direktor škole.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.09.2013.

13:56

Default images

Slavoljub Stanojević je agenciji Beta rekao da se slučaj dogodio juče pre podne u odeljenju trećeg razreda, pred 20 učenika i učenica i da je sve snimljeno mobilnim telefonom.

"Jedan je učenicu držao zagrljenu, a drugi je hvatao za grudi i zadnjicu. Oni su to shvatali kao igru, ali za mene to nije igra. Biće najstrožije kažnjeni, a odgovorni su i svi koji su sve mirno posmatrali i nisu reagovali", rekao je Stanojević.

Roditelji devojčice rekli su agenciji Beta da će podneti krivičnu prijavu za pokušaj silovanja. "Ona je silom uvučena u odeljenje, pa su se potom nad njom iživljavali. Moje dete je pretrpelo veliku traumu", rekao je otac devojčice.

Stojanović je rekao da se u rasvetljavanje slučaja uključila i policija, koja se danas, međutim, nije oglasila tim povodom.

Tehničku školu u Leskovcu pohađa više od 900 učenika, od kojih gotovo trećinu čine učenice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: