Teška saobraćajna nesreća kod Sajma

Jedna osoba teže povređena, a dve su lakše u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod "Beogradskog sajma", potvrđeno je za B92 u Hitnoj pomoći.

Izvor: B92, Beta

Petak, 06.09.2013.

22:53

Default images

Nesreća se dogodila oko 22.30 u Bulevaru vojvode Mišića.

Prema prvim infrmacijama do nesreća je došlo kada je jedno vozilo koje se kretalo iz pravca centra grada ka Banovom brda izgubilo kontrolu, probilo zaštitnu ogradu, izletelo u suprotnu traku i udarilo u više vozila koja su se kretala ka centru grada.

Nakon toga vozilo se prevrnulo na krov. Na lice mesta su došli policija i vatrogasci.

Vatrogasci su morali da iseku deo vozila da bi iz njega izvadili vozača, koji je s teškim povredama unutrašnjih organa zbrinut u Urgentnom centru.

Mladić A. M. (27), koji je povređen u lančanom sudaru u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu, smešten je u šok sobu nakon reanimacije i nalazi se u teškom stanju, saopštila je danas dežurna ekipa Urgentnog centra.

Kako je navedeno, u sudaru je povređeno još šest osoba, ali je svih šestoro pušteno kući.

U saobraćajnoj nezgodi oko 23 sata u Južnom bulevaru lakše je povređen pešak (30), a u udesu u Zemunu u pola dva ujutru muškarac (31) je zadobio povredu levog kolena.

Služba Hitne pomoći imala je 79 intervencija, od čega 18 na javnom mestu, a lekarsku pomoć tražili su astmatičari i srčani i psihički bolesnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: