Nemačka: Ginekolog snimao žene

Ginekolog, doktor Joahim K. (58) fotografisao je oko 2.000 pacijentkija u intimnom izdanju, a za to će odgovarati i pred Okružnim sudom u Frankentalu.

Izvor: B92, Bild

Četvrtak, 05.09.2013.

15:12

Default images

Tri godine je specijalista akušerstva i ginekologije, sa dvadesetpetogodišnjim iskustvom, krišom fotografisao svoje pacijentkinje dok su se presvlačile u kabini, ali i u toku samog pregleda, objavio je nemački portal "Bild".

Dve asistenkinje doktora su prijavile slučaj policiji. Na disku lekarovog računara pronađeno je 35.000 fotografija i nekoliko video snimaka. Snimci su urađeni pomoću skrivene kamere.

Ubrzo su se oglasile mnoge žene čije je poverenje izigrano, a intima ogoljena. Do sada je sudu podneto oko 1400 prijava.

Tužilaštvo je u međuvremenu podnelo zahtev za zabranu rada ginekologa

Krajnje je zanimljiv izgovor ginekologa koji je rekao da je barem video snimke napravio iz zdravstvenih razloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: