Dačić: Vlada zaseda u utorak ujutro

Premijer Dačić je izjavio da je strateški clj Srbije ubrzanje procesa evropskih integracija i kao preduslov svih ciljeva ekonomski oporavak i razvoj zemlje.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 02.09.2013.

23:57

Default images

Dačić je nakon izbora novih ministara u rekonstruisanoj vladi izrazio zadovoljstvo što je vlada dobila podršku i što su novi članovi izabrani i podvukao da će sutra biti održana prva sednica vlade u ovom sastavu.

"Ubeđen sam da će ovo biti podsticaj za bolji rad vlade u narednom periodu. Kao strateške ciljeve postavili smo ubrzanje procesa evropskih integracija što je u interesu Srbije i njenih građana a preduslov svih drugih ciljeva je stablizacija ekonomije", poručio je premijer.

On je dodao da je cilj zaustavljanje ekonomskog sunovrata, otvaranje novih radnih mesta, konsolidacija javnih finansija i pokretanje privrednog rasta.

“To će biti kriterjumi za ocenjivanje rada vlade u narednom periodu”, rekao je premijer.

On se zahvalio građanima Srbije što su iskazali javnu i opštu podršku predlozima za izbor novih članova vlade.

“Najveći broj predloženih kandidata nisu stranačke ličnosti, do sada se nisu bavili politikom i ubeđen sam da će učiniti sve što znaju, mogu I žele da rezultati budu bolji nego u prethodnom periodu", zaključio je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: